Om mig

Jag är certifierad Kost- & Hälsocoach från Paleo Institute sedan 2020, och certifierad Funktionsmedicinsk Hälsocoach från  Funktionsmedicinska Institutet sedan 2021. Jag brinner för att hjälpa människor må så bra som de kan och framförallt kvinnohälsa ligger mig varmt om hjärtat. Exempel på ohälsosymtom som jag kan hjälpa dig med: problem med är PMS, förklimakterie- och klimakteriebesvär, mag- tarmhälsan (t.ex. IBS), symtom orsakade av kronisk inflammation, autoimmun sjukdom och metabol ohälsa.

Sedan oktober 2022 är jag, som en av de första i Sverige, även diplomerad Fasteterapeut från Holistic Health Academy enligt Dr Sanna Ehdins metod.

Jag är kemist i grunden med mer än 20 års erfarenhet av utvecklings- och kemikalielagstiftningsarbete. Jag har länge varit intresserad av kost och hälsa och innehållet i, och påverkan av, det vi stoppar i oss, smörjer på oss och omger oss med. Jag har egen erfarenhet av autoimmunitet i form av hypotyreos vilket ytterligare drivit mig till att förstå hur kost och livsstil kan ha avgörande effekter på hur vi mår. Och att de allra flesta kan revolutionera sin hälsa med relativt små medel.