Termografi i Stockholm

Healthylytix Tyresö erbjuder termografi i Stockholm för förebyggande screening av din brösthälsa. Termografi passar alla kvinnor och är effektivt för kvinnor i olika åldrar, inklusive de med täta bröst och implantat, vilket gör det till ett värdefullt verktyg för förebyggande hälsokontroller. 

Under en termografiundersökning tas bilder med en värmekänsliga kamera. Undersökningen är helt smärtfri och involverar ingen beröring. 

Till skillnad från vissa andra screeningmetoder, använder termografi inte strålning, vilket gör det till ett säkert alternativ för återkommande screening. 

Termografi upptäcker minimala temperaturförändringar, vilket ger extremt detaljerad information för tidig upptäckt av abnormalitet.

En stor fördel med termografi är dess användning av infraröd teknik, vilket innebär att det inte finns någon strålningsrisk förknippad med undersökningen. Många traditionella metoder för bröstscreening, såsom mammografi, innebär exponering för strålning, vilket kan innebära risker vid frekvent användning. Termografi erbjuder en icke-invasiv, strålningsfri lösning som gör det möjligt att utföra regelbundna kontroller utan att oroa sig för de potentiella biverkningarna av strålning. Det gör termografi till ett mycket bra komplement till rådande screeningmetod – mammografi.

Healthylytix kombinerar nu termografi med avancerad AI-teknik för att erbjuda en skonsam, strålningsfri och högprecisionsscreening av bröst för kvinnor i alla åldrar. Denna banbrytande teknik är inte bara FDA godkänd och CE-märkt, utan våra rapporter är också signerade av MD/radiolog, vilket säkerställer den högsta standarden inom bröstvård och screening.

Nu finns möjlighet för dig som vill boka framtidens termografi i Stockholm. Sätt upp dig på väntelistan för att få information när platser för bokning finns tillgängliga: https://optimalbalans.podia.com/healthylytix-nacka-tyreso

Bild på kvinna där ena bröstet visar en bild tagen med termografi

Här kan du läsa mer och boka: https://www.optimalbalans.com/boka-tid/

Healthylytix termografi logga