Fastecoaching

Att fasta är ett mycket väl beprövat och kraftfullt verktyg som använts av människor för att uppnå en bättre hälsa under flera tusen år.
Fördelar med fasta är bland annat; minskad värk och inflammation, mer energi, minskad fettmassa, klarare hy, bättre sömn och minskade mag- tarmbesvär.

Att fasta tillsammans med andra i en grupp där man peppar och stöttar varandra är än mer kraftfullt och därför erbjuder jag fastegrupper med upp till 8 deltagare. Dessa fastegrupper löper på 4 eller 8 veckor beroende på vilken hälsonivå och fastevana du har sedan tidigare.

Om du känner dig osäker på vilket program som passar dig bäst kan du boka in ett kostnadsfritt introduktionssamtal här.

Vatten har magiska egenskaper

Fastegrupper

Fastegrupp 4 veckor

I detta program om 4 veckor fastar vi tillsammans i en fastegrupp. Beroende på ditt utgångsläge individanpassar vi upplägget under de 4 veckorna för att anpassa kroppen att få en härlig upplevelse av VASS- fasta. Alla deltagare får alltså en individuellt anpassad plan.

VASS (Vattenfasta Sanna Special) är utvecklad av Dr Sanna Ehdin och det är enligt hennes metoder, och min funktionsmedicinska bakgrund, som programmet är upplagt.
Vi träffas digitalt 60 min en gång i veckan, totalt fyra gånger, och då finns det möjlighet att dela med sig av sina upplevelser samt ställa frågor. Vi kommer också att ha ett fokusområde och tema varje vecka.

Vecka 1. Födofasta
Vecka 2. Förfasta
Vecka 3. VASS 1 dygn
Vecka 4. VASS 1.5 – 2.5 dygn

Detta program passar dig som redan har en relativt hälsosam livsstil och som provat på någon typ av fasta (t.ex. periodisk fasta) tidigare.

Efter programmet kommer du ha tagit din hälsa till en ny nivå. Några av de effekter som tidigare deltagare i fastegrupper rapporterat är: minskad värk och inflammation, mer energi, minskad fettmassa, klarare hy, bättre sömn och minskade mag- tarmbesvär.

Nästa grupp startar 2023-09-25. Priset är 3 750 kr (eller 2 x 1 875 kr). (VASS faste-kit ingår ej i priset.) Du kan sätta upp dig på väntelistan om du vill få information när platserna släpps via denna länk.:https://optimalbalans.podia.com/fastekurs-online-4veckor-september

Fastegrupp 8 veckor

I detta program om 8 veckor fastar vi tillsammans i en fastegrupp. Beroende på ditt utgångsläge individanpassar vi upplägget under de 8 veckorna för att anpassa kroppen för att få en härlig upplevelse av VASS- fasta. Alla deltagare får alltså en individuellt anpassad plan.

VASS (Vattenfasta Sanna Special) är utvecklad av Dr Sanna Ehdin och det är enligt hennes metoder, och min funktionsmedicinska bakgrund, som programmet är upplagt.
Vi träffas digitalt 60 minuter en gång i veckan, totalt åtta gånger, och då finns det möjlighet att dela med sig av sina upplevelser samt ställa frågor. Vi kommer också att ha ett fokusområde och tema varje gång.

Vecka 1 och 2. Födofasta
Vecka 3 och 4. Förfasta
Vecka 5 och 6. VASS 1 dygn
Vecka 7 och 8. VASS 1.5 – 2.5 dygn

Detta program passar dig som vill skapa, eller komma tillbaka till, en hälsosam livsstil och inte provat på någon form av fasta tidigare.

Efter programmet kommer du ha tagit din hälsa till en helt ny nivå. Några av de effekter som tidigare deltagare i fastegrupper rapporterat är: minskad värk och inflammation, mer energi, minskad fettmassa, klarare hy, bättre sömn och minskade mag- tarmbesvär.

Nästa grupp startar någon gång under hösten, datum inte satt ännu. Priset är 7 750 kr (eller 2 x 3 875 kr). (VASS faste-kit ingår ej i priset.) 

Fastegrupp 8 veckor inkl. 3 sessioner 1:1

Om du känner att du förutom stöttningen du får i fastegruppen även vill ha mer individuell coachning från mig som fasteterapeut går det att boka in ett paket där det utöver fastegruppen ingår 3 tillfällen med individuell coachning. 

Nästa tillfälle startar någon gång under hösten, datum inte satt ännu, och priset är 11 900 kr (det går bra med delbetalning om så önskas). Kontakta mig på lotta@optimalbalans.com för mer information.

OBS! Alla ska inte fasta. Är du underviktig, anemisk, utmattad, gravid, ammande eller under 18 år bör du inte fasta.